O Mafua'aga e mafua ai le le tutusa o le fa'ailoga o le masini fa'ailoga leisa

O le a le mafuaʻaga o faʻaletonu masani e mafua ai le le tutusa o le makaina o masini faʻailoga laser?O le faʻaogaina o masini faʻailoga laser e matua lautele lava, aemaise lava i le fanua o oloa gaosi, lea e fiafia i ai tagata faʻatau.O le tele o tagata fa'atau e fa'alagolago i masini togitogiga laser CNC e maua ai le pakete auro muamua mo le gaosiga o masini fa'amama leisa ma mau'oa.

Ae o meafaigaluega e pei foi o se tagata.Faatasi ai ma le faʻateleina o le taimi faʻaoga ma le faʻaleagaina o vaega, o faʻafitauli eseese o le a tupu i meafaigaluega.Le tutusa ma leisa CNC masini togitogiga, lea e matua mafai ona mafua ai le faamamaina le talafeagai o le pito i lalo.

O Mafua'aga e Fa'afua ai le Fa'ailoga Le tutusa o A'afiaga ole Masini Fa'ailoga Laser1

O lea la, o le a le mea moni o loʻo tupu e mafua ai ona i ai i le masini togitogiga CNC se faʻalavelave masani o le faʻamamaina o lalo?E mafai faapefea ona tatou foia?Ua matou fa'avasegaina fofo nei mo lau fa'amatalaga.

O se tasi o faʻafitauli masani e le faʻaogaina le faʻailogaina o le masini makaina leisa, lea e masani ona faʻaalia o se mea taua tele i le pito i lalo i le taimi o le faʻamamāina, ma se faʻailoga le tutusa le faʻailogaina i le faʻaogaina o le faʻalava ma le faʻasaga i le taimi o le togitogiga leaga;o lo'o i ai se laina tu'usa'o iloga i le va o mata'itusi o lo'o i ai ma e leai ni mataitusi, o le mamafa o le maka, o le sili atu ona iloagofie o le fa'aaliga.

E 4 mafua'aga mo le le tutusa o le fa'ailoga e fa'apea:
1. E le mautu le gaosiga o le eletise o le laser switching power supply.
2. O le gaosiga ma le gaosiga o fua faatatau e vave tele, ma o le taimi tali a le laser tube e le mafai ona faʻaauau.
3. O le auala opitika ua se'e pe o le focal umi e sese, e mafua ai le moli felauaiga ma le le tutusa pito pito i lalo.
4. O le filifiliga o tioata taula'i e le fa'asaienisi.E tatau ona filifilia mata tioata pupuu pupuu i le tele e mafai ai e fa'aleleia atili ai le lelei o le malamalama.

E le fa'asalaina le fa'ailoga ma o le fofo e fa'apea:
1. Ave'ese ma sui le su'esu'eina o le eletise fa'afeso'ota'i leisa.
2. Faʻaitiitia le gaosiga ma le gaosiga o fua.
3. Siaki le ala fa'apitoa e fa'amautinoa ai e talafeagai le ala fa'apitoa.
4. Fa'aaoga tioata pupuu pupuu, ma o le fetuutuuna'iga o le umi e tatau ona amana'ia le loloto o le gaosiga ma le gaosiga.


Taimi meli: Nov-17-2022